Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 vindt de Amsterdam Golf Show plaats bij Borchland.

Gratis golfles en mini-clinics

Tijdens het weekend van de Amsterdam Golf Show kun je gratis golfles krijgen! Je kunt een mini-clinic putten of chippen krijgen of kiezen voor een swingles op de driving range. De lessen worden gegeven door de professionals van Golfclub Amstelborgh die je op jouw eigen niveau zullen benaderen en er voor zorgen dat je met een goed advies naar huis gaat. Naast deze lessen krijgen alle deelnemers gratis het boekje over het 9-stappenplan! Voor een gratis golfles of mini-clinic kun je je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. Aanmelden kan tot en met donderdag 19 april 2018. Maximaal één les of clinic per persoon.

Even voorstellen!

De volgende professionals zullen tijdens de Amsterdam Golf Show lesgeven:

Rita van Campen

Rita van Campen 

Piet Hein Groenewoud

Steven Killin

Steven Killin

Andrew Hastie

Frank Gowen

Frank Gowen

Russell Broadbents

Gratis gebruik driving range, ballen en de 9 holes baan

Waar je voor de toegang op de driving range vaak een fee moet betalen en zeker de ballen moeten worden afgerekend heeft de Amsterdam Golf Show voor jou de plekken al gereserveerd en staan de mandjes ballen voor je klaar op de twee verdiepingen tellende overdekte en verlichte driving range. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de oefengreen of een gratis rondje lopen op de par 3 baan. Neem dus je tas mee of huur een set bij de receptie!

Reserveer hier een gratis starttijd! (Online reserveren kan tot en met vrijdag 20 april)

Hole in one challenge

Heb je een starttijd gereserveerd, dan kun je ook meedoen met de hole in one challenge op hole 9 van 10 tot 17 uur! Maak kans op een hotelovernachting voor twee bij Holiday Inn Amsterdam ArenA Towers. Ligt je bal in één slag op de green, dan krijg je een golfbal van Golfclub Amstelborgh cadeau! Deelname € 2,-.

Reserveer nu een starttijd!

Shop till you drop

Uiteraard is de Amsterdam Golf Show meer dan alleen een beurs. Het bruist van de activiteiten en gezelligheid. Het grootste winkelplein van Nederland met tal van golfshops die bij elkaar wel een ruimte van meer dan 700m² invullen. Volop keus, de nieuwste fashion, schoenen, clubs en accessoires.

Maak tijdens de Amsterdam Golf Show kennis met de allernieuwste collecties van o.a. Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax, Alberto, Puma, Ecco etc.. Beide dagen kun je shoppen in de mobiele golfshop en op de fashion plaza van Golf Diva.

Equipment en clubfitting

Op de driving range kun je terecht om de nieuwste materialen te testen en de experts van Hans Lemmens staan voor je klaar om te beoordelen welke clubs er het beste bij je passen.

Gratis entree

Download een gratis ticket:

Kijk voor meer informatie op www.amsterdam-golf.com.