Aangepaste openingstijden i.v.m. avondklok

Vanaf vrijdag 22 januari t/m dinsdag 9 februari geldt er in heel Nederland een avondklok van 21.00 tot 04.30 uur. Doordat de avondklok ingaat, veranderen de openingstijden van Golfclub Amstelborgh ook. 

Golfclub Amstelborgh
De nieuwe tijdelijke openingstijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 19.30 uur
Zaterdag & zondag 08.00 – 18.00 uur (ongewijzigd)

Squashclub Borchland
Alle squashcentra in Nederland moeten de deuren gesloten houden tot en met dinsdag 9 februari. Dit geldt dus helaas ook voor Squashclub Borchland.

Wij hopen vanaf woensdag 10 februari weer onze standaard openingstijden te kunnen hanteren en iedereen te kunnen verwelkomen. Zorg in de tussentijd goed voor jezelf en voor elkaar en houd www.borchland.nl in de gaten voor het laatste nieuws.