Lead Healthcare opent COVID Sneltest Straat bij Borchland

Na de succesvolle start van de COVID Sneltest Straten in Baarn, Naarden, Almere, Utrecht, Eindhoven, Aalsmeer, Arnhem, Groningen, Rijswijk, Gorinchem, Rotterdam, Enschede, Geersdijk, Breda, De Kempen, Haaren en Maasbracht, opent zorgbedrijf Lead Healthcare op dinsdag 17 november bij Borchland in Amsterdam haar 18e COVID Sneltest Straat. De teststraat is zeven dagen per week geopend, doordeweeks van 08-18 uur en in het weekend van 08-17.30 uur.

Er wordt bij het testen gebruik gemaakt van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltest van Abbott of Roche. De uitslag is er al binnen een kwartier en je moet vooraf reserveren. Lead Healthcare heeft met haar snelteststraten landelijke dekking.

Contact Lead Healthcare
Heb je een vraag over de Corona Sneltest Straat? Neem dan contact op met Lead Healthcare

Teststraat COVID

Binnen 15 minuten resultaat
Het is voor iedereen eenvoudig. Online reserveren via de website www.covidsnelteststraat.nl, je kiest een locatie, datum en tijdslot. Het mooie is dat de testresultaten altijd binnen 15 minuten na afname worden gedeeld met de geteste persoon. Dit scheelt enorm veel onnodige stress.

Goedgekeurde antigeen sneltest en getrainde zorgprofessionals
Er wordt gebruik gemaakt van de door het OMT geadviseerde sneltest van het merk Abbott of Roche. De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional en het testresultaat is al binnen 15 minuten beschikbaar.

Eisen van de Inspectie van de Gezondheidszorg
Positieve testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek. Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.

COVID-19 reisdocument
De COVID Sneltest Straat biedt reizigers die negatief testen een reisdocument waarop staat dat zij negatief getest zijn op COVID-19.

Snel zekerheid voor bedrijven
Ook bedrijven hebben te kampen met de gevolgen van overspoelde teststraten en het lange wachten op een testuitslag. Werknemers kunnen zich laten testen in de COVID Sneltest Straat of een getrainde zorgprofessional van COVID Sneltest Service test op een locatie van het bedrijf. Lead Healthcare kan ook semi-permanente snelteststraten organiseren op de werklocatie van haar klanten. Deze dienstverlening staat beschreven op: www.covidsneltest-service.nl. Bedrijven krijgen snel zekerheid voor hun werknemers en het bedrijfsproces.

Met de COVID Sneltest Straat en de COVID Sneltest Service biedt Lead Healthcare bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren de mogelijkheid om snel getest te kunnen worden.
Jan Kluytmans, hoogleraar en hoofd medische microbiologie in het Amphia Ziekenhuis noemt – in een interview met de NOS – de resultaten van de proeven met de sneltesten zeer overtuigend. “Ik had niet durven hopen dat het zo goed zou werken.”

Over Lead Healthcare
COVID Sneltest Straat en COVID Sneltest Service zijn een initiatief van Lead Healthcare. Dit bedrijf uit Baarn is met haar bedrijven PharmaLead Healthcare en MediLead Healthcare reeds 14 jaar actief in de zorg, er werken 400 zorgprofessionals bij klanten door heel Nederland. De afgelopen jaren wonnen zij 6 FD Gazellen Awards, zijn drie keer op rij benoemd tot Best Werkgever door Effectory en zijn door het Erasmus Center of Entrepreneurship opgenomen in de lijst van Nederlands meest belovende ScaleUps.