Fietsen & golfen voor het goede doel

Op woensdag 17 juni gaan Derk ter Braak en Naud Frese achttien holes golfen om geld in te zamelen voor twee goede doelen. De holes worden gespeeld op achttien verschillende golfbanen en die bereiken ze op de fiets! In totaal leggen zij dan op één dag – bijna de langste dag van het jaar – 145 kilometer af. Om het nog iets uitdagender te maken hebben ze een extra spelregel bedacht; er mogen maar drie golfclubs mee worden genomen, waaronder een putter. Zij komen ook bij Golfclub Amstelborgh langs!

Zij doen dit als sponsoractie voor de jeugd van de NGF en de Mentelity Foundation van Bibian Mentel. Tussen de holes zullen ze fietsen, samen met de paralympiër Merijn Koek, om daarmee extra aandacht voor het sporten met een lichamelijke uitdaging te vragen. Om 10.40 uur zullen ze bij Golfclub Amstelborgh 1 hole spelen! Bekijk hier het volledige schema.

 

Wil je hun tocht (en daarmee de goede doelen) steunen? Doneer nu!

Alvast veel dank, namens Naud en Derk, maar vooral ook namens de NGF en de Mentelity Foundation.

Golfen voor het goede doel