Bowling vanaf 18 oktober weer open!

In april is er een korte felle brand geweest in de keuken van Borchland. De bowling en de keuken hebben hierdoor helaas schade opgelopen. Gelukkig geen gewonden, maar wel heel erg vervelend. Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen. Nieuwe plafonds, nieuwe vloer, nieuwe bowlingschoenen, nieuwe ballen, nieuwe keuken en een nieuwe lik verf. Daarnaast krijgen we ook een nieuw hypermodern scoringssysteem en kan er direct online in de bowling een order geplaatst worden voor een hapje en een drankje! De bowling, het Grand café en het Sportcafé openen donderdag 18 oktober opnieuw haar deuren!

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom om te komen bowlen! Ook leuk in combinatie met bijvoorbeeld een gourmet- of dinerarrangement! Reserveren kan online of bel 020 56 333 33.

De bowling zal daarna weer de reguliere openingstijden hanteren.
Maandag, dinsdag & donderdag 16-22 uur
Woensdag & zondag 13-22 uur
Vrijdag & zaterdag 13-24 uur