Derde ronde Amsterdam Golf Open weer zeer geslaagd

Donderdag 14 juni werd er gespeeld bij Golfclub Amstelborgh. De eerste twee wedstrijden was het stralend weer. Dit keer helaas wat meer wind en een bui. Maar ook dat maakt het spel weer spannend. Rond half 6 was iedereen binnen en genoot iedereen van een hapje en een drankje! En niet geheel onbelangrijk; de prijsuitreiking! De winnaar van de dag was Bellius Advocaten.

Dit jaar wordt er voor de tweede keer om de Amsterdamse eer gestreden. Er wordt op drie golfbanen in Amsterdam gespeeld: Golfbaan de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan worden genomen. Dit jaar doen er maar liefs 17 bedrijven mee!

Lijkt het je ook leuk om mee te doen? Meld je vast aan. Vanaf april 2019 kun je als bedrijf weer meestrijden tijdens de 3e editie van het Amsterdam Golf Open. Interesse? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

 

Kijk hieronder voor een kleine sfeerimpressie.