De winnaar bedrijvencompetitie squash bekend

Mooie en spannende wedstrijden en zelfs op de laatste speeldag was er nog een inhaalrace van de Paphosgroup die SC Abcoude nog net heeft verdrongen van de 2e plek. Fruitful Office heeft de vijfde editie van de bedrijvencompetitie gewonnen, van harte gefeliciteerd! De competitie werd afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant van Amstelborgh.

Meedoen met de volgende editie? Teams bestaan uit drie personen en spelen op donderdagavond van 18.00 – 20.15 uur. Je kunt je team zelf samenstellen en afwisselen met spelers. Beginner, recreant of gevorderde, bedrijven- of vriendenteams, iedereen mag mee doen. Voor meer informatie en om in te schrijven kun je een mail sturen naar l.buit@chello.nl.

Eindstand
1. Fruitful Office 22 punten
2. Paphosgroup 19 punten
3. SC Abcoude 19 punten
4. Vonovia Finance BV 15 punten
5. Attraqt 13 punten
6. Braincreators 6 punten
7. Under Armour 2 punten

Een kleine sfeerimpressie