Keep calm, call the floormanager!

Bij Borchland gaat het om de totaalervaring van een klant, van ontvangst tot vertrek. Of het nu gaat om een hapje eten voorafgaand aan een concert of voetbalwedstrijd, een bezoek aan een beurs, een zaalhockeytraining, rondje golf, squash of bezoek aan één van onze restaurants. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vooral hands on

Floormanager fulltime (m/v)

Als floormanager ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en gasten. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten op de locatie, zoals lunches, vergaderingen en alle evenementen. Daarnaast ben je gastheer/gastvrouw van al onze gasten.

Wat wij bieden:

De locatie waar je komt te werken, is een sportieve omgeving en multifunctioneel, die zeven dagen per week geopend is. Het is daarom dan ook belangrijk dat je het leuk vindt om te werken met verschillende doelgroepen en in wisselende settingen. Het ene moment ontvang je zakenmensen voor lunch of diner, het volgende moment zijn er gasten voor een evenement of sportactiviteit. Kortom: een bruisende locatie waar altijd wat gebeurt!

Wat wij vragen:

Als floormanager heb je een open karakter, een positief, charismatisch voorkomen en doe je alles om het de gasten naar de zin te maken. Je kunt makkelijk schakelen en vindt het leuk om afwisselend bezig te zijn. Je deinst niet terug voor operationele taken als het klaar zetten van zalen voor vergaderingen, diners, examens en dergelijke. Maar ook wat betreft administratieve zaken: je draait je hand bijvoorbeeld niet om voor het maken van roosters, het doen van bestellingen en het controleren ervan.

Vereisten:

  • Hotelschool of vergelijkbare opleiding, met minimaal twee jaar horeca-ervaring en evenementen;
  • Kennis van de wet- en regelgeving in de horecabranche, zoals HACCP en allergenen;
  • Een goede mondelinge- en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal;
  • Een flexibele instelling;
  • Een representatieve uitstraling en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Betrouwbaarheid en accuraat;
  • Zelfstandigheid;
  • Commerciële instelling;
  • Een geldig VOG;
  • In bezit van eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 20 km van Amsterdam.

Aangezien we zeven dagen in de week open zijn, wordt flexibiliteit met feestdagen, weekenden en avonden van je verwacht.

Wij bieden je een leuke baan met veel uitdaging, verantwoordelijkheid en afwisseling. Een team vol bevlogen medewerkers en de sfeer van een familiebedrijf. Wij bieden een marktconform salaris en gratis gebruik van onze sportfaciliteiten.

floor

Om te solliciteren moet je voldoen aan bovenstaande eisen, anders kom je niet in aanmerking voor deze functie en zullen wij ook afzien van een reactie. Indien je wel aan de eisen voldoet, maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.