Kerstpakketten uitzoeken bij Borchland!

Een fantastische Kerst voor bedrijf en personeel van 18 t/m 22 december 2017 bij Borchland!

‘Mijn Kerstmarkt’ is een totaal concept om een uniek kerstpakket te geven aan je collega’s of personeelsleden. De ontvanger kan namelijk zijn eigen kerstpakket samenstellen tijdens een sfeervolle avond op de kerstmarkt. De verschillende aanwezige marktkramen zorgen ervoor dat er voor elke doelgroep een brede keuze aan producten aanwezig is.

Hoe werkt het?

Wij organiseren een bedrijfsborrel in fantastische kerstsfeer met een kerstmarkt waar productgroepen als huidverzorging, diverse dranken, woondecoratie, Europese delicatessen, vuurwerk, parfumerie en nog veel meer aanwezig zijn. Onder het genot van een drankje kan iedereen zijn of haar eigen kerstpakket samenstellen. Dat doen ze met z.g. kerstmunten à € 5,– per stuk en consumptiemunten à € 2,50.

Wanneer je jouw medewerkers en/of collega’s 100% in de watten wil leggen dan kies je tevens voor ons walking dinner. We hebben de beste koks uit de regio beschikbaar gevonden om een complete en zeer diverse maaltijd samen te stellen. Door de walking dinner optie behouden we de laagdrempelige sfeervolle omgeving en bieden we onze gasten een super hoogwaardig diner. We kunnen dit aanbieden vanaf € 27,50 p.p..

Op onze locatie is het ook goed mogelijk om een combinatie te maken van kerstmarkt en kerstborrel. Wij verzorgen complete avonden met hapjes en drankjes in een sfeervolle omgeving. Het is dus zeer goed mogelijk om te starten met een bedrijfsborrel voorafgaand aan de kerstmarkt.

Contact

Interesse? Neem dan contact op met Iris Lok of Denny Verbeek.

T: 020 56 333 33
E: sales@borchland.nl

Kijk voor meer informatie op www.mijnkerstmarkt.nl.