Amsterdam Golf Show 2017: Duizenden genieten

Voor het eerst sinds de Amsterdam Golf Show zowel binnen als buiten wordt gehouden, besloten ook de weergoden mee te werken aan het jaarlijkse golffeestje op Borchland. Twee dagen lang scheen de zon uitbundig waardoor het niet alleen ín de hal, maar ook buiten, goed toeven was.

Zo’n vierduizend golfliefhebbers namen verspreid over twee dagen de moeite naar de baan aan de rand van Amsterdam te komen, om zich daar onder te dompelen in golf, golf en nog eens golf.

Vele tientallen stands, modeshows, diverse wedstrijdjes, demonstraties en de aanwezigheid van vrijwel alle grote merken op de driving range, zorgden ervoor dat er voldoende te beleven was.

‘Ik denk dat het voor iedereen – zowel standhouders als bezoekers – twee hele mooie dagen waren. Er was veel te doen, het aanbod was groot en eindelijk hadden we ook eens twee dagen lekker weer. Dat zorgt toch voor een andere beleving’, keek organisator Arthur Beerendonk dan ook tevreden terug op het evenement.

‘Dit was alweer de elfde editie van de Amsterdam Golf Show en net als in al die andere jaren denk ik dat we hier met zijn allen bewezen hebben dat dit evenement van een vaste plek op de Nederlandse golfkalender heeft verdiend en gekregen.’