Per 1 april een nieuwe golfpro

Per 1 april hebben we een nieuwe golfprofessional bij Golfclub Amstelborgh. Andrew Hastie zal les gaan geven op de donderdag!

Andrew is lid van de Australische PGA sinds 1995 en van de Nederlandse PGA sinds 2000. Met meer dan 20 jaar ervaring als golfprofessional heeft hij dit aangevuld met de level 2 TPI golfprofessional en junior coach samen met ervaring om launch monitors te gebruiken.

Andrew heeft sinds hij 18 jaar geleden naar Nederland is gekomen gewerkt als clubprofessional bij Golfsociëteit de Lage Vuursche, teaching professional bij de Rosendaealsche golfclub en als head professional bij Golfclub Soestduinen. Andrew heeft ervaring in lesgeven aan alle levels golfers. Van de beginner tot aan de tourplayer.

Op ieder moment van de dag spelen in een oase van groen aan de rand van Amsterdam! Onze 9 holes par-3 golfbaan is ‘s avonds geheel verlicht en beschikt over een overdekte driving range met meer dan 60 afslagplaatsen. Kom gezellig golfen en geniet na afloop van een hapje en drankje in ons restaurant of op ons terras met uitkijk op de golfbaan.